CHARLOTTE VOGEL PREMIERNO V SLOVENIJI

Njeno ime je sinonim za hiter in težek temen in trdi Techno! Charlotte se je rodila v Bavariji, Nemčija in je odvisna od kontroliranja glasbe že od leta 2015. Je članica Simon Says Bookings in Techno ist Familiesache. Do sedaj smo jo lahko videli nastopati na festivalih skupaj z artisti kot so Kerstin Eden, Felix Kröcher in Pappenheimer. Trenutno živi v Berlniu, kjer je doživela tudi svoj prvi nastop za Dr. Motteja na dogodku Rave the Planet. Ima tudi svoj podcast z naslovom Golden Snare Podcast, obenem pa organizira dogodke pod imenom Eleptyka Fucking Hardtechno! Pripravite se na leta zabav in dogodkov. Bodite pripravljeni na Charlotte Vogel, ki se bo v Gustafu predstavila premierno in nas razveselila s surovimi zvoki Hardtechna.

Mariborska praln’ca bo poleg Charlotte premierno gostila še nemškega artista in producenta Suturo, poleg njiju se bodo postavili še domači Hardtechno borci. FoSova rezidenta Majkl M ter Gigi, ki bo tokrat moči združil z Yan Sofierce. Druga Hardtechno bitka se bo dogodila med Domnq in DMB, ob bok pa se jim bo postavil mariborski Hardtechno virtuoz Ted Raslow.

Da pa bo vse skupaj še bolj zanimivo smo pripravili še Techno pred-srečanje v parku za Dvorano Gustaf, kjer bomo lahko uživali ob čisto pravih Techno zvokih izpod prstov dveh štajerskih artistov, The Frog in Syndx aka Syndromic.

Še vedno je na voljo nekaj vstopnic po ceni 10€, seveda v omejenem številu na povezavi TUKAJ. Zato priporočamo, da si svojo zagotovite že danes in tako bodite tel najtršega (Hard)Techno pranja, ki nas bo popeljal skozi vse faze pralnega programa – namakanje, predpranje, pranje, centrifuga, prezračevanje in sušenje.

Se vidimo v Dvorani Gustaf v soboto, 19. marca 2022 od 18. ure dalje, ko se bomo družili vse do jutranjih ur.

Povezava do dogodka: mariborska-pralnca-4-the-rise-of-the-undead

FB dogodek: TUKAJ

Factory of Sound