MARIBORSKA PRALN’CA 4 DEJSTVA

Mariborska praln'ca se v Gustafa vrača po 2 letih odsotnosti, dne 19. marec 2022, z novim zanosom in novimi načrti. Tokrat smo pri Factory of Sound v goste premierno povabil nemška artista Suturo in Charlotte Vogel, ki bosta zagotovo pripravila pravo Hardtechno poslastico. Premierno bomo priča tudi prav posebni Hardtechno bitki med Yan Sofierce in Gigi, ki bosta pripravila pravi dvoboj. Druga bitka pa nas čaka v dvojcu Domnq in D May B aka DMB. Na odru se bo predstavil še štajerski Hardtechno slavček Ted Raslow, družbo pa mu bo delal mjavček Majkl M. Pranje se prične ob 22. uri v Dvorani Gustaf.

V parku za dvorano Gustaf pa se bomo pred samim pranjem še malo podružili, saj bomo v predpralnem programu lahko uživali v pravih Techno ritmih izpod prstov The Froga in Syndxa aka Syndromica. Pred srečanje se prične ob 18. uri, česar vsekakor ne boste želeli zamuditi.

Prve vstopnice po 10€, so na voljo v omejeni količni, ampak le še do Božiča oziroma 26. decembra 2021. Po tem datumu bodo na voljo vstopnice po ceni 13€. Lahko pa ob tem še prispevate kak evro za pred-druženje v parku, višina prispevka je vaša odločitev. Vstopnice lahko dobite na povezavi https://factoryofsound.si/event-tickets/.

Da pa bo zabava brezskrbna in nadvse fantastična, ti ne bo potrebno skrbeti za prevoz, saj je organiziran avtobusni prevoz, in to kar iz Portoroža, preko Kopra, Ljubljane, Celja do Maribora ter nazaj, seveda. Ob predhodnem dogovoru lahko avtobus naredi krajši postanek v vmesnih krajih. Za vse informacije pišite na spletni naslov factory.of.sounds@gmail.com. Naj opomnimo, da bo avtobus organiziran le v primeru zadostnih prijav, zato predlagamo, da se prijavite čim preje in se na žur podajte brezskbrno. Ne pijte in potem vozite, ker tako ogrožate sebe in druge udeležence v prometu.

V kolikor bi kdo želel vstopnico v fizični obliki, ki jo lahko kasneje obdrži za spomin, naj piše na spletni naslov factory.of.sounds@gmail.com, kjer boste dobili vse dodatne informacije o prevzemu.

Vabimo vas, da si ogledate še video utrinke s prejšnjih pralnic ter drugih dogodkov, kjer smo se imeli naravnost fantastično. Povezava: https://factoryofsound.si/events/after-movies/.

Zato se nikar ne obotavljate ter si v koledar zapišite soboto, 19. marec 2022 s pričetkom ob 18. uri, ko se družimo v parku za Dvorano Gustaf. Vabljeni. Factory of Sound.