RAVE SOCIETY IN NAGRADNA IGRA

Rave Society je projekt, ki sta ga leta 2019 ustanovila Žak Klavora Wolf in Luka Špik, mesto, kjer raverji in ljubitelji elektronske glasbe najdejo nekaj zase. S projektom želimo povezati Dje, festivale in raverje po celem svetu. Več o projetku si lahko preberete na povezavi TUKAJ.

Po skoraj letu delovanja, je Rave Society sedaj dobil tudi svoj logotip, ki z barvami ponazarja M.L.E.S., kar pomeni Mir, Ljubezen, Enotnost in Spoštovanje (angleško P.L.U.R. ali Peace, Love, Unity and Respect). Povezuje vse to, kot tudi ples in druženje na zabavi, kot ena sama velika družina. Obenem pa še vedno prikazuje to podzemno sceno.

Factory of Sound in Rave Society Factory of Sound in Rave Society podeljujeta po eno majico, majico FoS ali Rave Society. Za sodelovanje v nagradni igri moraš obiskati Rave Society Instagram profil. Kar moraš storiti je, da deliš sliko majice, ki bi jo želel imeti na zgodbovniku in označiš Rave Society. Nagrajence bomo izžrebali v naslednji FoS TV oddaji. Za sodelovanje lahko, kot že napisano, obiščete Instagramu profil Rave Society ali sledite povezavi TUKAJ.

Prvo FoS TV oddajo pa si lahko ogledate na povezavi TUKAJ ali v spodnjem videu.