ZADNJE HARDCORE DEJANJE PRED POLETJEM

Marec je mimo, a tokrat brez najtrše edicije, ki je napovedovala veliko presenečenj in nadgradenj naših zabav. Žal sta korona virus in splošna karantena terjala svoj davek, in tako ostajamo brez najtrše veselice že dobrega pol leta. Ob tej priložnosti pa napovedujemo naslednjo zabavo, ki se bo dogodila 13. junija 2020 in tako napoveduje odprtje festivalske sezone, saj se bomo še zadnjič pred poletjem srečali v Dvorani Gustaf in zatresli njena tla z najtršimi in najhitrejšimi ritmi.

Tokrat se nam bo na odru pridružila CSCS ekipa iz Madžarske, ki bodo poskrbeli za vrsto dobrih ritmov, kot so Uptempo, Crossbread, Frenchcore in Hardcore. Dogodek bomo popestrili z nekoliko več Uptempo ritmov, kar je bila prav tako želja vas obiskovalcev. Ob bok pa se jim bodo postavili še domači borci Paymon, Spranex in Jawnan. Po dolgih urah vadbe pa se bo na odru predstavila še ekipa Fusion Reactor v nekoliko večji zasedbi kot do sedaj.

Vljudno vabljeni vsi ljubitelji najtrših ritmov Hardcore glasbe v Dvorano Gustaf, 13. junija 2020, kjer nas čaka prava veselica. Celoten razpored nastopajočih pa si lahko ogledate v spodnjem video napovedniku.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja