ODPOVED DOGODKA ALLES KAPOT

Dragi prijatelji,

to obvestilo pišemo s težkim srcem ter veliko žalostjo, saj vas moramo obvestiti, da bo letošnja avantura odpovedana. Za nas je to dan velikega razočaranja, saj je bilo v dogodek vloženega veliko truda, časa in energije. Z veliko žalostjo smo včeraj prebirali sporočilo Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ), ki je dal jasno vedeti, da tovrstne prireditve v Sloveniji niso zaželene. Saj so prepovedali stojišča, s tem pa tudi ples.

Tako našo poletno avanturo prestavljamo na leto 2021 in upamo, da se takrat vidimo v čim večjem številu. Nov datum in ostale informacije bodo znane kmalu.

Vsi, ki ste že kupili svojo karto, vam omogočamo prenos le-te na naslednje leto ali povračilo. Prosimo, da se javite na e-pošto factory.of.sounds@gmail.com ter nam sporočite vašo odločitev.

Ob tem pa bi se radi zahvalili vsem sponzorjem dogodka, ki so bili pripravljeni biti del avanture – Bardo Catering, Stubelj, Baumit in prevozniku Qprevozi. Obenem pa se zahvaljujemo vsem, ki so kakorkoli pomagali in pripomogli k izboljšanju dogodka ter vsem vam, ki ste imeli namen podpreti dogodek.

Ostanite zdravi in skrbite drug za drugega.

Vaš Factory of Sound

2 Comments:

  1. whoah this weblog is wonderful i really like reading your articles. Keep up the great work! You already know, a lot of individuals are searching around for this information, you can help them greatly. Bobbee Shane Tati

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja