MARIBORSKA PRALN’CA 4 ODPOVEDANA

Žal sporočamo žalostno novico, da je Mariborska praln’ca – The Rise of the Dead odpovedana zaradi korona virusa. Korona virus, ki še kar zmaguje na svojem osvajalnem pohodu po svetu, za katerega upamo, da se čim hitreje rešimo in, da se vzpostavi normalno stanje. Saj nam že kronično primanjkuje prave zabave.  Nov datum praln’ce bo znan takoj ko bo le mogoče, da se ponovno srečamo in zašrancamo kot se spodobi. Obenem pa smo ob Techno pred-predpranje in čevapčiče, kar upamo, da bomo lahko naslednjič prav tako ponovili.

Naša naslednja postaja je junijski Hardcore dogodek Maribor goes Hardcore, ko v goste pridejo gosti iz Madžarske, štirje člani CSCS ekipe, ki bodo poskrbeli za raznoliko Hardcore izkušnjo z Uptempom, Hardcorom, Frenchcorom in Crossbreadom, ob bok pa se jim bodo postavili domači Hardcore borci. In kot kaže, nas čaka tudi pred dejanje, ko se bomo družili ob dobri Hardcore glasbi in čevapčičih.

Da ne pozabimo na našo novo mobilno aplikacijo, ki bogati našo grafiko, in si jo lahko naložite iz Google Play trgovine za Androidne telefone TUKAJ ali za Huawei uporabnike na Huawei AppGallery TUKAJ. Poiščite plus znak v okvirčku ter poskenirajte grafiko in prikazala se vam bo dodatna vsebina. Več o aplikaciji pa dobite TUKAJ.

Spodaj podajamo še napovednik za Mariborsko praln’co 4 – The Rise of the Dead ter napovednik za Maribor goes Hardcore.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja