MARIBORSKA PRALN’CA 4 JE TUKAJ

Po dolgem odmoru se praln’ca vrača v Maribor, v že znano lokacijo na Pekarni, Dvorano Gustaf. Vrača se še boljša in bolj udarna z dvema slovaškima gostoma, Sepromatiqom in Dragonom Hoangom. Družbo pa jima bodo delali poznani potresovalci slovenskih plesišč. Yan Sofierce, ki smo ga lahko slišali ne več ECO dogodkih, se nam bo prvič pridružil v Mariboru. Rezident Marc D’Virus, ki bo poskrbel za prave in avtentične Hardtechno bombe. Za čisto pravo predpranje bo poskrbel kar Majkl M, ki ne bo prav nič varčeval pri metanju havbic. S svojim solo nastopom, pred tem se je predstavil v duetu skupaj z Zesyaro, bo miniral Domnq. Dvorano Gustaf bomo tako spremenili v pravo bojišče.

Ker pa želimo, da se varno in brezskrbno zabavate smo za vas organizirali avtobusni prevoz iz Portoroža, preko Kopra, Ljubljane, Celja vse do Maribora, in nazaj, seveda. Prijave za avtobusni prevoz sprejemamo na spletni naslov factory.of.sounds@gmail.com vse do 13. aprila 2020. Cena prevoza iz Kopra in Portoroža znaša 19€, iz Ljubljane 13€ in Celja 9€.

Delamo pa tudi v smeri posebnega presenečenja tega dogodka in upamo, da mu bomo uspeli nekoliko spremeniti format in tako vam, obiskovalcem, ponudili nekoliko drugačno zabavo.

Zato ni nikakršnega razloga, da bi manjkali, saj vam bo v nedeljo zvečer žal. Urejeno je vse za brezskrben in nepozaben žur ob najboljših Hardtechno/Schranz zvokih. Zato se vidimo 25. aprila 2020 od 22. ure dalje v Dvorani Gustaf. In pranje se tako lahko prične!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja