MARIBOR GOES HARDCORE, SREČAMO SE V JUNIJU

Žal je prišel čas, ko moramo tudi mi uradno sporočiti kar smo potihoma že vsi vedeli, da je dogodek Maribor goes Hardcore @ Dvorana Gustaf, 21.3.2020 odpovedan zaradi korona virusa. A nikar ne skrbite, Dvorano Gustaf bomo ponovno zatresli že v mesecu junija, natančneje 13.6.2020, z gosti iz Madžarske.

Brez skrbi, Poley Tight bo ponovno prišel v Slovenijo, da zatrese naša tla. Enako pa se bomo potrudili, da razpored ponovimo v enaki meri v bližnji prihodnosti. Zato bodite pozorni, novosti prihajajo.

Medtem ko čakamo naslednji dogodek, ki bo že aprila, in sicer 25.4.2020 v Dvorani Gustaf z gostom Sepromatiqom in Mariborsko praln’co, vsem želimo, da ostane varni in zdravi. Prepričani smo, da če bomo sledili navodilom in ostali doma, da se bo virus kmalu razkadil. V prihodnosti nas čaka še veliko zabav, ki se jih moramo udeležiti. Mi pa se na Hardcore dogodku ponovno vidimo junija.

In nikar ne pozabite, FoS je dobil svojo mobilno aplikacijo, ki jo lahko pridobite na povezave TUKAJ, za sedaj le za Androidne naprave, kmalu na voljo tudi za Huawei naprave. Trenutno deluje le na posterju in prvi strani letaka za dogodek Maribor goes Hardcore, kmalu pa bomo dodali novo vsebino, tudi za Mariborsko praln’co in prihodnje dogodke. Vsekakor vas bomo spotoma obveščali o vseh novostih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja