FoS: SREČNO NOVO LETO 2021 IN PREGLED LETA 2020

Factory of Sound vam v novem letu 2021 želi veliko zdravja, sreče in veselja, predvsem pa ponovno vzpostavitev žurov in čim več skupnega druženja ob najboljši glasbi.

V leto 2021 zremo z veliko mero upanja in pozitivnosti, v pričakovanju zagona zabav. Leto 2020 pa je bilo polno presenečenj, s seboj je prineslo veliko dobrega in slabega, upamo, da vam je kljub razmeram prineslo več dobrega kot slabega. Praktično so bili odpovedani vsi dogodki, no skoraj vsi, izpeljanih je bila le peščica, katerih se spominjamo z velikim veseljem.

Lahko rečemo, da je bilo to obdobje, ki nas je vse postavilo na preizkušnjo, s tem pa smo lahko cenili tiste male stvari, ki so mogoče postale samoumnevne. Prišlo pa je tudi zavedanje, kako pomemben del naših življenj so zabave, ki nas združujejo, prinašajo veselje, nas naredijo srečne in kjer lahko sproščamo svojo energijo ob plesu ob najljubši glasbi.

Leta 2020 je bilo v načrtu kar nekaj zabav, novih presenečenj ter gostov, ki pa bodo morali na vrsto počakati do naslednjič. V lanskem letu je bilo v načrtu speljati dve že tradicionalni ediciji FoS zabav, in sicer Maribor goes Hardcore ter Mariborska praln’ca, ki sta dobili še pred dejanje s peko čevapčičev. V mesecu avgutu je bil načrtovan najtrši dogodek na prostem Alles Kapot z mednarodno zasedbo. Letošnje leto pa bi moralo ponuditi še s pričetkom serije Hardstyle dogodkov z naslovom We meet with style.

Ob pogledu nazaj, nas vse skupaj žalosti, saj je bil zadnji Hardcore dogodek 21. septembra 2019 in zadnji Hardtechno dogodek 20. aprila 2019, tu ne štejemo več dnevov ali mescev od zadnje zabave, ampak smo že preko enega leta. Kljub vsemu, pa smo uspeli izpeljati nekaj dogodkov.

30. maja 2020 smo gostili prvi pralni prenos – Mariborska praln’ca – Washing stream – We want you to listen!. Nastopili so Dragon Hoang, Domnq, Majkl M in Marc D’Virus. Celoten prenos si lahko ponovno pogledate in poslušate na povezavi TUKAJ.

Naš prvi poskus virtualnega druženja. Drugi je bil 11. julija 2020, ko so se nam pridružili Matthew, Syndx aka Syndromic, MeKO ter ponovno Domnq in Majkl M. Celoten prenos je na voljo na povezavi TUKAJ.

Avgusta smo bili gosti na madžarskem dogodku na prostem – CSCS Gathering, kjer sta nastopila naša rezidenta DJ Paymon in Spranex. Tako kot je korona zaznamovala Slovenijo, je tudi Madžarsko. Saj so na zabavo v večjem številu prišli policisti, ki so na koncu celoten dogodek zaprli za 24 ur. Svoj nastop je uspel speljati Spranex, kar si lahko ogledate na povezavi TUKAJ. Po policija seansi, smo si v kampu naredili svojo zabavo, kjer je do svojega nastopa prišel še Paymon – VIDEO1VIDEO2. Kljub vsemu smo se imeli super.

4. septembra 2020 smo v Braslovčah uspeli speljati Hardcore popotovanje, od Hardstyle do Hardcora. Prva takšna zabava v letu 2020. Nastopili so Paymon, Spranex, Dark_PhoenX, Bane in Skullbasher. Video vtise z dogodka si lahko ogledate na povezavi TUKAJ.

Oglejte si galerijo slik z dogodka

Le teden kasneje smo uspeli speljati Hardcore prenos v živo preko Facebooka. Vse skupaj je prišlo povsem spontano, saj smo se dogovorili za pivo, na koncu pa smo pristali na nekem hribu, z agregatom in opremo ter žurali celo noč. Najprej smo lahko poslušali Hardtechno, ki ga je odpeljal Yan Sofierce, sledil pa je Hardcore večer z DJ Paymonom – PAYMON V ŽIVO.

V nekem času smo se dobili še na popotovanju od Techna, skozi Hardtechno do Hardcora. Imeli smo se odlično, celoten večer smo uživali in se družili ob najboljši glasbi. Več pa si lahko ogledate v video utrinkih TUKAJ.

 

Pred zaključkom leta, pa smo pripravili še en pralni prenos, tokrat tudi z malo bolj mednarodno zasedbo saj so nastopili Behard, KrazyKaz, Audiodrama, Hell-X, TKG, Katarina O’Halloran in Dragon Hoang. Seveda brez domačih tresilcev nismo mogli, zato so nastopili Tamchi, Agora, Sicknott, in Plaz. Zadnje dejanje pa je prispeval DJ Paymon s Hardcore seanso. Uvodni komad je prispeval DJ Gumja, in sicer Japan, zaključnega pa Bentech, Requiem for a Dream. Oba prenosa si lahko pogledate na povezavah PRENOS1PRENOS2.

Ob koncu vam ponovno želimo srečno, zdravo in polno zabave leto 2021.

Factory of Soundfactoryofsound.siHardcore SlovenijaFoS app – Alles Kapot – Mariborska praln’ca – Maribor goes Hardcore – We meet with style

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja