FACTORY OF SOUND DOBIVA SVOJO MOBILNO APLIKACIJO

Z današnjim dnem Factory of Sound dobiva svojo aplikacijo za mobilne naprave, preko katere boste lahko pridobili različne informacije o prihodnjih dogodkih in še več. Naša vsebina bo sedaj tudi obogatena in bo ponujala dodatne vsebine, katere bodo zanimive za vse naše sledilce in obiskovalce naših dogodkov. Za sedaj je aplikacija na voljo le uporabnikom Androidnega operacijskega sistema, a delamo v smeri, da ponudimo aplikacijo tudi uporabnikom iOS operacijskega sistema.

Aplikacija je na voljo na Google Play trgovini, z obiskom trgovine v iskalnik vpišite Factory of Sound in si jo naložite na svojo napravo. Lahko pa sledite povezavi: GOOGLE PLAY TRGOVINA, ki vas bo popeljala do trgovine, za tem sledite navodilom za naložitev aplikacije.

 

KAJ PONUJA APLIKACIJA?

Aplikacija ponuja informacije o nas, organizaciji Factory of Sound, podatke in povezavo do prihajajočih dogodkov, informacije in prijavo na avtobusni prevoz, možnost sporočila preko spletnega naslova ter obisk naše spletne strani factoryofsound.si. To pa še ni vse, aplikacija omogoča obogatitev naše grafike z dodatno vsebino, tokrat v ta sklop spadata plakat in prva stran letaka za dogodek Maribor goes Hardcore, ki se bo dogodil 21. marca 2020 v Dvorani Gustaf. Letaki in plakati so na voljo v večjih mestih po Sloveniji, in sicer v Mariboru, Celju, Kopru, Sežani in Ljubljani ter v predelu Trsta. V prihodnosti pa prihaja še veliko več vsebine.

KAKO UPORABLJATI APLIKACIJO?

Ko boste imeli aplikacijo naloženo na vaši Androidni napravi, jo lahko pričnete uporabljati. Kot že omenjeno, vam bo aplikacije podala ključne informacije o nas, dogodkih, prevozih in več. V zgornjem desnem kotu se nahajajo gumbi s posamezno vsebino.

Aplikacija deluje na osnovi kamere, in to z razlogom. Kaj morate storiti? Poiščite naš plakat ali letak (aktualna je prva stran letaka), vašo napravo usmerite na vsebino in na napravi se bo prikazala dodatna vsebina. Pri plakatu se bodo pojavili še dodatni gumbi, na katere lahko pritisnete, tu pa odkrivajte možnosti, ki jih ponujajo. Več pa boste izvedeli z uporabo aplikacije.

NAMEN APLIKACIJE?

Preko aplikacije, kot tudi preko naše spletne strani, in drugih kanalov, vas bomo obveščali o našem delovanju, vam prikazovali kako v zakulisju potekajo priprave na posamezne dogodke, bogatili naše tiskovine in še več.

POGOJI UPORABE

Za uporabo aplikacije ni posebnih pogojev, vaša naprava mora imeti Androidni operacijski sistem in vgrajeno kamero. Z uporabo aplikacije se strinjate s pogoji delovanja aplikacije, in sicer, dovoljujete, da vam občasno pošljemo sporočila o novostih, ki se bodo dogajale znotraj aplikacije, ki jih boste prejeli direktno na vašo napravo. Znotraj obvestila boste prejeli informacije o tem katere novosti so bile dodane, ki pa jih boste lahko pričeli uporabljati le ko boste nadgradili aplikacijo.

KAKO NADGRADIM APLIKACIJO

Za nadgraditev aplikacije morate obiskati Google Play trgovino, v zgornjem levem kotu se bodo pojavile tri črtice, na katere pritisnete. V prvi vrstici boste videli možnost Moje aplikacije in igre, na kar pritisnete. Odpre se vam okno s tremi možnostmi, in sicer posodobitve, nameščeno in knjižnica. Načeloma bi se že morali nahajati v zavihku posodobitve. V tem zavihku poiščete aplikacijo Factory of Sound ter pritisnete na posodobi. Ko bo vaša aplikacije posodobljena, boste lahko pričeli uporabljati nove vsebine, ki jih ponuja.

 


 

Upamo, da vam bo aplikacije ponudila zadovoljstvo ob uporabi in tisto nekaj več. Vsekakor se bomo potrudili, da vam ponudimo čim več zanimive vsebine ter, da naše tiskovine in druge grafike ne postanejo monotone. Veliko veselja ob uporabi aplikacije Factory of Sound.

Za vsa dodatna vprašanja, predloge in kritike smo vam na voljo na spletnem naslovu factory.of.sounds@gmail.com.

 

Pridobi aplikacijo na Google Play trgovini

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja