ČEZ MESEC DNI NAS ČAKA NAJTRŠA VESELICA

Čez točno mesec dni se bomo ponovno zbrali v že vsem poznani Dvorani Gustaf v Mariboru, kjer se bodo ponovno slišali najtrši ritmi Hardcore glasbe – od surovih in evforičnih ritmov, pa vse do industrijskega lomljenja in strahovladnega pokanja. Vmes pa se bodo zvrstili še nastopi v živo, fuzijska reakcija, posebno presenečenje in najboljša Hardcore glasba izpod prstov tujih in slovenskih Hardcore borcev.

Tokrat bo v Štajersko prestolnico prvič prišel avstrijski drobilec plesišč, Hardcore težkokategornik, ki sliši na ime Poley Tight. Pričakujemo lahko najtrše in neizprosne Hardcore udarce, ki nas ne bodo pustili ravnodušne. Iz Industrial Strength založbe se nam bo na odru pridružil Mr. Madness, ki se bo predstavil s svojim dj nastopom in nastopom v živo, s čimer bo poskrbel za nekoliko drugačno vzdušje. Nastop v živo po izpeljal z inštrumentom, ki pa naj za sedaj ostane skrivnost.

Ob bok se jima bodo postavili slovenski Hardcore borci. Za ogrevanje bo poskrbel PhoenX, razvajal nas bo s surovimi in evforičnimi ritmi. Zatem nas čakata dve Hardcore bitki, eno smo lahko slišali že na prejšnjem dogodku v septembru lansko leto, in sicer bitka med HKH in Defined Insanity, ki bosta kot vedno do sedaj poskrbela za dober izbor glasbe in udarne ritme. Druga bitka pa se bo dogodila prvič, Spranexa smo lahko že pred tem slišali s samostojnimi nastopi oziroma v nastopu skupaj z Banetom, tokrat pa bo moči združil s Skullbasherjem.

Na oder Dvorane Gustaf se po svojem prvem nastopu, menimo, da uspešnem, vrača Fusion Reactor, ki je tokrat dobil tudi svoje uradno ime. Nastop bo nekoliko večji in dopolnjen, več boste pa zvedeli ob njihovem nastopu. Prepričani smo, da bodo poskrbeli za prav posebno vzdušje, saj za svoj nastop že vneto vadijo in se pripravljajo. Za konec se vračamo še k industrijskemu lomljenju in zvokom, ki jih proizvajajo železokrivni obrati, za katere bo poskrbel Paymon. Na samem koncu pa nas čaka še nekaj strahovladnega pokanja, ki ga do sedaj še nismo doživeli.

Ker pa pri Factory of Sound gledamo tudi na vašo varnost ter želimo, da se varno pripeljete in odpeljete z dogodka, smo za vse, ki se boste odločili priti iz drugih krajev, organizirali avtobusni prevoz. Avtobus bo svojo pot pričel v Portorožu, s postankom v Kopru, do Ljubljane, preko Celja do Maribora. Seveda vas bo po enakem postopku, le v obratni smeri, pripeljal do vstopnega kraja. S predhodnim dogovorom je mogoč postanek tudi v krajih po poti. Za vse informacije in prijave, ki jih sprejemamo le do 10. marca 2020, smo vam na voljo na spletnem naslovu factory.of.sounds@gmail.com.

Cena prevoza se po krajih giblje po naslednjih številkah – Portorož in Koper po 19€, Ljubljana 13€ in Celje 9€. Majhna cena za varnost in brezskrben žur vse do jutranjih ur. Avtobus bo predvidoma iz Portoroža štartal ob 18. uri, povratek pa je predviden ob 6.15 uri. Ko bo pred Dvorano Gustaf zavladala mirna tišina, v spominu pa nam bodo odmevali najboljši Hardcore zvoki. Obenem pa opozarjamo vse, ne pijte in potem vozite, raje uporabite organiziran prevoz.

Kot vedno do sedaj, lahko sodelujete v nagradni igri in z malo sreče pridobite prosti vstop. Tokrat podarjamo 3x po 1 vstop, preko spletnega portala overdose.si, karantanija.com ter preko Tonight aplikacije.

Sedaj nimate več razloga, da bi manjkali, čaka nas veliko dobre glasbe in pester program, zato vabljeni v Dvorano Gustav, 21. marca 2020 od 22. ure dalje. Vabljeni!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja