ALLES KAPOT – IM NATUR FESTIVAL

Poletje se počasi približuje in že vabi na Kras, natančneje v Sežano in tamkajšnjo nekdanjo Smodnišnico – Pulverjero, na prav posebno prizorišče sredi gozda, kjer se bo v avgustu dogodil najtrši dogodek v Sloveniji.

Na enem kraju se bodo zvrstili mojstri najtrših ritmov elektronske glasbe, ki nas bodo na dveh plesiščih popeljali od Techna do najbolj pralnega Hardtechna ter od Hardstyla do najhitrejšega Hardcora. Factory of Sound je za ta poseben dogodek izbral nastopajoče iz tujine ter iz Slovenije, ki bodo v 18 urah pokazali najboljše kaj premorejo. Tako ste vsi ljubitelji trše elektronske glasbe vabljeni v Sežano, na dan, 22. avgusta 2020 od 12.00 ure dalje, ko bodo zadoneli prvi zvoki.

Vsi nastopajoči so že znani in na Praln’ca odru se bodo zvrstili Sepromatiq, Bentech, Gumja, Dreo, Yan Sofierce, Marc D’Virus, Repic, Majkl M, Levis ter Techno bitka med Domnq in D Mayk B. Na Slovenia goes Hardcore odru pa se bodo zvrstili Sativa, Klaut-G, Katarina Ohalloran aka Ketrin, Noizephaser, Paymon, Basher, Dark_PhoenX, Jawnan, Pir ter dve surovi in trdi bitki med E-nergystylom in Sonic Warfarom ter HKH-jem in Defined Insanity.

Za dogodek pa so že na voljo prve vstopnice po ceni 19€, ki so na voljo, naj opozorimo, v omejen številu, zato si svojo vstopnico zagotovite še danes. Več na uradni spletni strani alles-kapot-vstopnice. Factory of Sound ponuja tri možnosti prevzema vstopnic, in sicer Sprintaj si doma vstopnico, tiskana, ki jo prejmete preko Pošte Slovenije ali plačilo preko spleta ter prejem digitalne vstopnice. Za vse informacije in prevzem vstopnice pišite na naš spletni naslov factory.of.sounds@gmail.com.

Glavni partner dogodka je Bardo Catering, ki bo poskrbel, da ne boste žejni in lačni. Drugi partner pa Stubelj, ki bodo poskrbeli, da bodo vse zvočne in svetlobne naprave pravilno delovale skozi celotno noč.

Več o dogodku si lahko preberete na uradni Alles Kapot – Im Natur strani TUKAJ.

Zato vabljeni vsi, 22. avgusta 2020 v Sežano, da skupaj ustvarimo najboljši dogodek letošnjega leta, ki ga je v veliki meri zaznamoval koronavirus. Prvi zvoki bodo iz zvočnikov prišli natančno opoldne.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja